Een affiliate script stelt u in staat om vanuit huis te starten met affiliate marketing. Bij affiliate marketing promoot u producten als tussenpersoon. Binnen uw affiliate webshop kunnen de bezoekers zoeken naar producten. Wanneer een bezoeker van plan is om een bepaald product te kopen, kan hij via een affiliate link navigeren naar de website van de adverteerder en daar het product aanschaffen.

 

Bij een verkoop ontvangt u als zogeheten affiliate publisher een vergoeding. Deze vergoeding wordt een affiliate commissie genoemd. Vergoedingen worden over het algemeen uitbetaald via een affiliate netwerk. Voorbeelden van zulke netwerken zijn TradeTracker en Daisycon. U zult binnen een dergelijk netwerk bij de diverse affiliate campagnes aangemeld moeten zijn om de producten te kunnen promoten en om affiliate commissies te kunnen ontvangen.

 

Zodra u binnen de affiliate campagnes bent goedgekeurd, krijgt u toegang tot de productfeeds die eenvoudig toe te voegen zijn binnen het affiliate script van Vrolijk Internet Services. Het script stelt u in staat om uw affiliate webwinkel te beheren door naar een afgeschermde link te navigeren en daar in te loggen als beheerder van uw affiliate webshop.

 

Het affiliate script kunt u via de website van Vrolijk Internet Services kopen. Zodra u via de website van Vrolijk Internet Services heeft betaald, krijgt u direct toegang tot de pagina waar u de bestanden van het affiliate script kunt downloaden. De bestanden kunt u via een FTP-programma op uw webhosting pakket plaatsen.

 

Indien u nog geen webhosting heeft voor uw eigen affiliate webwinkel, dan is dat geen probleem. U kunt de webhosting dan direct samen met het affiliate script aanschaffen. Vrolijk Internet Services zal het script dan installeren op uw nieuwe webhosting pakket.