Het vinden van administratief thuiswerk is hot getuige het grote aantal zoekopdrachten in de zoekmachines. Honderden mensen zoeken maandelijks via Google naar de mogelijkheden rondom administratief thuiswerk. Dat betekent dat er een bepaalde behoefte bestaat en dat hier vanuit meerdere oogpunten op ingesprongen moet worden.

 

Thuiswerk is lang het exclusieve domein geweest van schimmige “get rich quick” schemes. Hoewel er ook “normaal” administratief thuiswerk bestaat zijn oplichters nog steeds actief met het aanbieden van gouden bergen. Om u te verzekeren tegen dit soort praktijken kunt u de keuze maken alleen maar eerlijk en betrouwbaar thuiswerk uit te voeren. Maar hoe werk dit dan, zult u zich kunnen afvragen.

 

Het is eigenlijk simpel, als iets te mooi lijkt om waar te zijn dan is dit het ook. We hebben inmiddels vele net-niet projectjes gezien. Zelfs een professionele marktpartij zoals Euphony is inmiddels failliet. Door de jaren heen hebben we er een groot aantal voorbij zien komen. Eigenlijk was alles gericht op het vullen van de zakken van de top waarbij de kleine man altijd naast het net viste. Helaas zijn er maar al te vaak mensen die van het ene “scam” naar het andere doorfladderen. Zonde.

 

Puntje bij paaltje, administratief thuiswerk is en blijft altijd mogelijk. Men moet alleen wel de juiste en serieuze professionele houding hebben. Het moet vooral realistisch zijn wat u gaat doen. Daarnaast moet een en ander ook nog eens overeenkomen met de wettelijke mogelijkheden. Wilt u een eigen bedrijf starten dan bent u verplicht dit bedrijf in te schrijven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Maar met deze inschrijving bent u er nog niet. U moet namelijk ook belastingaangifte doen en btw afdragen. Doet u dit niet dan riskeert u torenhoge boetes.

 

Nogmaals, het is absoluut mogelijk om administratief thuiswerk te vinden, u zult hiervoor alleen wel de ogen open moeten houden en op een realistische manier te werk moeten gaan. Veel is mogelijk maar niet alles.